• ani1
  • ani2

 

Raktári polcrendszerek  egy speciális típusa, a szabadon álló fém galéria vagy pódium. A raktártechnika ezen megoldása segít megnövelni raktárunk hasznos területét. Megfelelő teherbírás esetén kézi polcrendszerek (pl. Salgó polc) és más raktári polcok  ugyanúgy alkalmazhatóak a fém galéria hasznos felületén mint a padlószinten. 

Az általam forgalmazott rendszer kifejezetten raktári felhasználás céljáára készült, alkalmazása elsősorban 150 m2 felett gazdaságos.

Olasz szabadalom alapján gyártott GL 8 acélszerkezetű raktári galériát szeretném bemutatni. A GL 8 név arra utal, hogy két tartóoszlop között a legnagyob távolság ebben a raktártechnikai megoldásnál 8 méter lehet. Lemezpolcos rendszereknél ismertetett galériáktól abban különbözik, hogy itt nem a polcok lábai illetve a polcegységek tartják a járószintet, hanem önálló oszlopok.  A rendszerből többszintes galéria is építhető.

 Ha van olyan árukészlet, vagy tevékenység, amely galéria szintre vihető, akkor alapterület növelése nélkül lehetőség van bővíteni a ipari létesítmény kapacitását. Fém galéria rendszerek használata akkor is előnyös, ha a megrendelések összeállításához sok egységrakomány bontására van szükség.
Raklaptároló polcrendszer gerendapárjain, magasan tárolt rakatok állandó fel-le mozgatása nagyon idő és energiaigényes, a pódium szintjén ez gyorsan targonca igénybevétele nélkül elvégezhető. A pódium aá telepíthető hagyományos Salgó polc vagy más raktári polcrendszer.

Szabadonálló fém pódium Galéria lépcsővel alul polcokkal Három szintes fém pódium

  

 

Galéria lifttel felszerelve (költséges megoldás) Többféle színben rendelhető Polcrendszer csatlakozási megoldások
A polcrendszer tartógerendáin kábelek könnyen átvezethetők Polcrendszer tolókapuval felszerelve  Lépcső egy árucsúzdával

 

A fém galéria tartóoszlopainak magassága a gyártás során 100 mm-es léptékenként megadható, ezáltal a járószintek felülete a kért magasságba kerül.
A polcrendszer vízszintes gerendáin furatok találhatók, ahol a szükséges vezetékek, kábelek és technikai elemek elhelyezhetőek lehetővé téve a kiegészítő rendszerek telepítését.

A fém galéria járófelületének borítása a használati igényektől függően készülhet fémből, fából vagy műanyagból. Galériás polcrendszer felületének kialakításakor, a terhelési igény függvényében, akár több anyag együttes alkalmazására is szükség lehet. Leggyakoribb megoldás a nútféderes OSB lap, amely rendkívül strapabíró felületet ad a polcrendszernek. Nagyobb terhelhetőség érdekében trapézlemez alátámasztás kerül az OSB lap alá.

 

Polcrendszer járófelülete többféle anyagból készülhet Polcrendszer járófelülete trapézlemez alátámasztással Pódium üzemi területen

 

Felmérés alapján a gyártó szoftvere kiszámolja, és pontosan megadja az építéshez szükséges alkatrészek mennyiségét és méreteit. Ezen alapul az Önnek megfelelő műszaki tartamú GL 8 polcrendszer árajánlata.

Néhány fénykép a galéria rendszer szerelése közben:

Polcrendszer összeszerelés közben Tartógerendák számát a szoftver a terhelés alapján adja meg Pódiumot korlát veszi körül
Felülnézet burkolat nélkül Járófelület a polcrendszeren OSB lapokból Polcrendszer járófelülete OSB lapokból

 Az áru feljuttatásának legegyszerűbb és leghelytakarékosabb módja, egy tolókapu alkalmazása:

Tolókapu zárva Félig nyitva Nyitva

  
Keressen a 06-20-323-8556-os számon vagy küldjön levelet az alkmar@raktarpolc.hu címre.További termékeink:
Salgó polc csavarkötéssel   

Kapcsolható polcrendszerek 

 Raklaptároló állványok     

Gördíthető 
polcok    

MH Boxok, műanyag dobozok
 

Öltözőszekrények

Eladó-kiadó ipari ingatlan


Bemutatkozás

Útmutató a tervezéshez

Letölthető árlisták

Képes alkatrész katalógus

Kapcsolat


Referencialista

Főoldal

További ingatlanok honlapomon amely Ipari ingatlan témakörben sok további találatot tartalmaz. Ezen oldalon Eladó ipari ingatlan témakörben sok további telephelyet találhat.

Gyűjtőoldal, amely Ipari ingatlan témakörben sok címet tartalmaz.
Ipari beruházásokhoz Ipari telek ajánlatokat ezen az oldalon található.