• ani1
  • ani2

     

A kapcsos csavarmentes polcrendszerek a csavarrögzítéses  (pl. salgó polc) megoldások alternatívájaként jelentek meg a raktártechnika újabb megoldásaként néhány évtizede. Ezek a rendszerek a Salgó polc szerelésével ellentétben, csavarok felhasználása nélkül szerelhetők össze ami lehetővé teszi a polcszintek  gyors áthelyezését és lehetőséget ad az esztétikusabb megjelenésre a salgó polcrendszerek "iparibb" kinézetével szemben.
Kapcsolható csavarmentes fém polcrendszerek, általában előszerelt keretekből, és kapcsokkal vagy gerendákkal rögzített polcokból épülnek fel. A tároló polcok merevítése történhet hátsó borítólemezzel, vagy merevítő kereszttel. Kiegészítő alkatrészek egész sorozatával felszerelve a raktártechnika legkülönfélébb igényeinek kiszolgálására is alkalmas, gyorsan, biztonságosan és egyszerűen összeszerelhető.

Letölthető árlisták


Kapcsos polcrendszer árlista


Csavarmentes kötéssel állványelemekből állványmezők, az állványmezőkből állványsorok épülnek fel, melyek szimpla vagy iker soros elrendezésben építhetők fel. Nagyobb helyiségben az ikersorokból kialakított polcrendszer a raktártechnika szempontjából gazdaságosabb megoldás, mert így fajlagosan kevesebb a kiszolgáló munkafolyosó.

Kapcsos polcrendszer Raktári polcrendszer kiegészítőkkel Galériát tartó polcrendszer

 

Több gyártmányt forgalmazunk, amelyek közül azt a raktártechnikai megoldást  javasoljuk  Önnek  amellyel legkedvezőbb áron építhető fel,  a szükséges csavarmentes polcrendszer.

Az ár mellett természetesen egyéb szempontokat is figyelembe veszünk, amikor egyik vagy másik változatra  ajánlatot adunk. (pl teljesítési határidő, meglévő rendszeréhez illeszthetőség, stb.) 

Néhány általunk forgalmazott csavarmentes polcrendszert szeretnék bemutatni. 
A sorrend nem a minőségre utal
 , minden márka régóta stabilan jelen van a piacon!
 

 

 
Metalsistem kapcsos polcrendszer

 
Ez a csavarmentes polcrendszer könnyen összeszerelhető és bontható állványrendszer.
 

Horganyzott kapcsos polc Olasz polcrendszer Fém polcrendszer

Az elemek horganyzott acélból készülnek. A polcok tartókeretei oszlopokból, valamint vízszintes és ferde merevítőkből állnak össze. Maximális terhelhetőségük termékcsaládonként változó. Magasság 1972 és 3028 mm közötti. Kézzel rakodható termékek tárolása oldható meg ezzel a raktári polcrendszerrel.

 Letölthető kapcsos polc akciós árlista


A SUPER 1 polcrendszer normál terhelés esetén, a legkedvezőbb  ár/érték aránnyal  rendelkezik, mint raktártechnikai megoldás. Polcszintek 33 mm-ként állíthatók.
Sok tartozék rendelhető a ehhez a raktári polcrendszerhez, amelyekből bemutatunk néhányat:

 Polcrendszer tartozékokkal  Polcrendszer hát és oldalborítással Állványrendszer létrával
 Polcosztó alacsony  Polcosztó magas  Polcosztó két polc között
Mélyített polcbetét  Polcrendszerbe épített fióksor Polcbetét műanyagból

A SUPER 3–as típusú polcrendszer nagyobb teherbírású raktártechnikai megoldás, ezért többszintes galériás rendszerek kialakítására is alkalmas. Itt a járófelület maximális szélessége 1200 mm. A keret magassága alapkivitelben 5 méter lehet.

Többszintes kapcsos polcrendszer Emeletes kapcsos polcrendszer Polcrendszer járószint alatt


Néhány  megvalósított ötlet, amely a fém kapcsos raktári polcrendszerek széles felhasználási területét mutatja. Ezeket a képeket időnként bővíteni fogom, hogy még több képes javaslat álljon a honlapot látogatók rendelkezésére.

 Fellni tartó polcrendszer  Akvárium tartó polcrendszer  Horganyzott kapcsos polcrendszer kereskedelmi üzletben Dobozfal az égig építve

vissza a lap tetejéreDimax kapcsos polcrendszer

A DIMAX egy olasz gyártmányú raktári csavarmentes polcrendszer, amely a könnyű és közepes teherigények támasztotta számtalan raktártechnikai problémára jelent megoldást.

 Galéria alatt épített polc Galéria alatt Kézi polcrendszer

A DIMAX polcrendszer olyan fontos tulajdonságokkal rendelkezik, mint például a barázdált zárt profilú lábak, vagy a különleges láb-polc összekötőelemek, amelyek magas strukturális merevséget, és megemelt terhelhetőséget biztosítanak, a biztonsági előírások betartása mellett. A polclapok patentolt "Z" formájú profilja révén a DIMAX polcrendszer rendkívül sokoldalú felhasználását teszi lehetővé, miközben a vízszintes összekötők, és a különleges formájú polctartó elemek a rendszer megemelt stabilitását biztosítják.
 
Szükség esetén a polcrendszer terhelhetősége alátét rudakkal lényegesen megnövelhető.
Az alátét rudak a polcok alján előre kialakított hornyokba egy mozdulattal bepattinthatók. Így a polcok terhelhetősége a mindenkori használati cél függvényében változtatható figyelembe véve a tartókeretek teherbírását is

Raktártechnikai kiegészítőként kínált keresztmerevítők és merevítő traverzek speciális igényeket is kielégítő merevséget és teherbírást kölcsönöznek a polcrendszernek. A beépítendő merevítők típusa és darabszáma, a struktúra magasságának, és a betárolandó teher súlyának megfelelően változik.

Tartozékelemek egész szériája áll rendelkezésre,
hogy a raktártechnika legkülönfélébb követelményeihez is igazodjon a rendszer. A polcelemek szállíthatóak tároló rekeszes kivitelben, vagy könnyen behelyezhető függőleges elválasztó lemezekkel, hát- és oldalfal lemezekkel.
Többszintes polcrendszer kialakítható a Dimax segítségével, ezzel növelve a raktár kapacitását, vagy csökkentve a szükséges alapterületet.

 Többszintes polcrendszer Kapcsolható polcrendszer Többszintes polcrendszer

vissza a lap tetejéreImpex kapcsos polcrendszer

Impex kapcsos polcrendszer Magyarországon készül. A csavarmentes kapcsolat lehetővé teszi a gyors összeszerelést a polcszintek áthelyezésének megkönnyítését, egyben záloga az esztétikus megjelenésnek. A rendszerelemek felhasználásával többszintes állványrendszerek galériák, továbbá mobil, gördíthető állvány felépítménye is készülhet, vagy más raktártechnikai megoldás.

Keretek előre összeszerelt állapotban kerülnek átadásra. Keretenként 2-3 db keretösszekötő lemezt alkalmazunk. Az Impex polcrendszerhez a Salgó állványrendszer angol méretezésű polcait használjuk. 

Polcok rögzítése polcállító kapoccsal, illetve gerendapárral történik. Stabilitásához szükséges 2438 mm-ig  2 db, 3048 mm-ig 3 db, gerendákkal alátámasztott polcemelet. Polcközök állíthatósága 38 milliméter. Felépített polcsorok stabilitását hátsó merevítő keresztekkel vagy borítólemezzel lehet tovább erősíteni ennél a raktártechnikai megoldásnál. Állványrendszer könnyen és gyorsan szerelhető. Polcrendszer kivitele: festett RAL 7031 vagy 7042-es szürke színben a keret, festett vagy horganyzott kivitelben a polc.

Impex rendszer felhasználásával Kapcsos polcrendszer Zöld fetett polcrendszer

vissza a lap tetejére
 

 
 
M 90 kapcsos, konzolos polcrendszer

Az M90-es konzolos csavarmentes polcrendszer sajátos felépítésével átmenetet képez a raktári és a kereskedelmi polcrendszerek között. Tartólábai önálló vastag oszlopokból állnak, alul széles támasztókkal ellátva, amelyeket a következő tartóoszlophoz, alsó és felső vízszintes helyzetű összekötőkkel rögzítünk. Hasonlít a felépítése a raktártechnikában ismert szálanyag tároló polcrendszerhez. 
Tartólábak két oldalán perforációk vannak, ahová konzolok segítségével polclapokat akaszthatunk. M90-es név a tartólábak közötti 90 cm-es távolságra és egyben a polclapok méretére utal.

Legfontosabb előnye, 
 hogy a polcfelületen -  első tartólábak nélküli kialakítás miatt -  bármilyen hosszú áru is tárolható. 
 Többszintes galéria szintén építhető ebből a polcrendszerből is, amely segítségével többletkapacitást, vagy azonos mennyiség kisebb alapterületen történő elhelyezését érhetjük el.
  

M 90-es kapcsos polcrendszer felépítése Emeletes polcrendszer alsószint Lapok tárolása M 90 kapcsos polcrendszeren Emeletes polcrendszer

 
 vissza a lap tetejére

Keressen a 06-20-323-8556-os számon vagy küldjön levelet az alkmar@raktarpolc.hu címre.
További termékeink:
 
 
Salgó polc csavarkötéssel   Saégó polc
 

Raklaptároló állványok 

Fém szerelhető galéria
 

Gördíthető polcok
 

MH Boxok,műanyag dobozok 

Öltözőszekrények

Eladó-kiadó ipari ingatlan


Bemutatkozás


Referencialista

Főoldal

 

További ingatlanok honlapomon amely Ipari ingatlan témakörben sok további találatot tartalmaz. Ezen oldalon Eladó ipari ingatlan témakörben sok további telephelyet találhat.

Gyűjtőoldal, amely Ipari ingatlan témakörben sok címet tartalmaz.
Ipari beruházásokhoz Ipari telek ajánlatokat ezen az oldalon található.